Societatea noastra a fost înfiinţată în anul 2000, cu sediul în localitatea Odobeşti, Judeţul Vrancea. Principalul obiect de activitate este producerea şi comercializarea de vinuri, având o capacitate de prelucrare şi depozitare de 600.000  litri.

Crama datează din anul 1903, fiind ulterior achiziţionată de societatea noastră , urmând un amplu proces de modernizare.hruba-13

Crama dispune si de un beci ce se afla in totalitate sub pamant, cat si de o hruba unde vinul se odihneste pentru a se invechi.

Obiectivul  nostru este de a face vinuri  din struguri nobili ajunşi la maturitate care menţin echilibrul, nuanţa, şi complexitate.

Societatea noastră foloseşte utilaje şi tehnologii moderne din inox atât în procesarea strugurilor, cât şi pentru producerea vinului,  acesta ajungând în final a fi depozitate în butoaie de stejar ce au capacitatea cuprinsăbudane-11 între 5.400 litri şi 8.700 litri. Acestea au un rol semnificativ în vinificaţie şi un efect esenţial asupra vinurilor rezultate, cu impact asupra culorii, aromei, cât şi asupra texturii vinului.